Бракераждық комиссияның жұмыс жоспары 2019-2020 оқу жылы
№ |
Іс-шаралар атауы |
Жауаптылар |
Мерзімі |
1 |
"Бракераждық комиссия туралы ережемен танысу. Жаңа оқу жылына арналған комиссияның жұмыс жоспарын бекіту. |
Бракераждық комиссияның мүшелері |
Тамыз |
2 |
Тағамдардың нормасы мен калориялығына сәйкес ас мәзірін құруды қадағалау |
Бракераждық комиссияның мүшелері |
Күнделікті |
3 |
Азық-түлік мерзімнің қадағалау |
Бракераждық комиссияның мүшелері |
Айына 1рет |
4 |
Жануарлардан алынатын өнімдердің сақталуын бақылау |
Бракераждық комиссияның мүшелері |
10 күнде 1 рет |
5 |
Ас блогының санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылау |
Бракераждық комиссияның мүшелері |
Үнемі |
6 |
Ас блогының жай-күйін кешенді тексеру, тәуліктік сынамалардың болуы, банкалар мен ас үй мүкәммалын таңбалау |
Бракераждық комиссияның мүшелері |
Қыркүйек, желтоқсан, наурыз, мамыр. |
7 |
Порцияларды өлшеуді бақылау, өнімдерді сақтау ережесі, температуралық режим. Өнімдерді сақтау күні |
Бракераждық комиссияның мүшелері |
Қазан |
8 |
Көкөністерді, сусымалы өнімдерді сақтау ережесі. Ас блогы үй-жайларын жинау кестесін сақтау |
Бракераждық комиссияның мүшелері |
Қаңтар |
9 |
Бақылау порциясының болуын тексеру. Қолданылатын ыдысты өңдеу (тәрелкелер, тостағандар, қасықтар, шанышқылар) сапа журналын жүргізу тәуліктік сынамалардың болуы, банкаларды таңбалау |
Бракераждық комиссияның мүшелері |
Ақпан |
10 |
Бақылау порциясымен салмағы бойынша оқушылар үстелінен еркін алынған порциялардың сәйкестігін тексеру |
Бракераждық комиссияның мүшелері |
Наурыз |
11 |
Көкөністерді сақтау. Дайындау алдында жұмыртқаны өңдеу. |
Бракераждық комиссияның мүшелері |
Наурыз |
12 |
Ыдыс-аяқ және ас үй мүкәммалын өңдеу, тағам дайындау технологиясын сақтау. |
Бракераждық комиссияның мүшелері |
Сәуір |
13 |
Өнімдерді сақтау ережесі. Жинау мүкәммалын таңбалау |
Бракераждық комиссияның мүшелері |
Мамыр |
14 |
2019-2020оқу жылындағы комиссия жұмысының талдауы" |
Бракераждық комиссияның мүшелері |
Мамыр |